Skrevet: søndag 19 december, 2021 Skrevet af: Jens Hansen Comments: 0

En sovemaske kan hjælpe dig med at sove bedre, hvis det er man sover i et oplyst rum? Køb sovemaske her hvis du ikke kan finde ud af, og sove med slukket lys eller på anden vis er irriteret over naboen har et byggeprojekt igang som fortsætter sent ud på natten og larmer og gør ved. Dårlig søvn er bare en dårlig ting og få ind i sit liv, og noget man skal skaffe sig med hurtigst muligt.

Der er mange ting som falder fra hinanden, når det er man ikke har den rette mængde søvn i kroppen. Det er jo her hvor kroppen får lov til at restaurere, og komme til kræfter igen til når man skal op og bruge nogle kræfter på det også. Det ville alt andet lige også være en løsning, som mange andre har brug for at finde frem til, før de ender med at miste alt for meget søvn og måske udvikler nogle psykiske lidelser af det eller fysiske for den sags skyld.

Hvordan får man en bedre søvn om natten?

sove i mørke er for det første en meget god ide, hvis det er man godt kunne tænke sig ikke at blive forstyrret på den front. Der er dog også andre tidspunkter, hvor man på dagen har brug for en middagslur, powernap og hvad det ellers kaldes for lige at få lidt strøm på batterierne. Det er jo ikke fordi, at man bare kan fortsætte uden at få en pause engang imellem. Så det kunne også meget vel være, at det var noget man fik prøvet kræfter med.

Skal ens ferie også være mere behagelig og ankomme til, hvis man eksempelvis tager flyveren, er det jo også her, hvor man kan forvente og måtte gå til ekstremerne for at få sovet lidt på turen. Så næste gang du skal booke din rejse eller andet hvor du ska ud og køre meget, flyve måske, er det også godt lige at få fat i et par sovemasker, måske nogle hørepropper af en art, eller måske vil man bare have lov til at sluge et par sovepiller så man kan vågne op senere.