Skrevet: fredag 21 oktober, 2022 Skrevet af: Jens Hansen Comments: 0

Kylie Jenner er en amerikansk reality-tv-stjerne, model og iværksætter. Hun er bedst kendt for at have medvirket i E! reality-tv-serien Keeping Up with the Kardashians siden 2007, da hun var ni år gammel. I 2014 lancerede hun sin egen kosmetikserie, Kylie Cosmetics, som siden er blevet vurderet til 900 millioner dollars.

Jenner blev født i Los Angeles, Californien, af forældrene Kris Jenner og Caitlyn Jenner (tidligere Bruce Jenner). Hendes søster Kendall er også model og iværksætter. Jenner har to ældre halvsøstre, Kourtney og Kim Kardashian West, og en ældre halvbror, Rob Kardashian. Hendes mor Kris var gift med Caitlyns søn fra et tidligere forhold, Brandon Jenner, fra 1995 til 2000.

I 2007 spillede Jenner sammen med sin familie hovedrollen i E! reality-tv-serien Keeping Up with the Kardashians. Serien fulgte Kardashian/Jenner-familiens liv, mens de jonglerede med deres karriere og privatliv. I 2015 spillede Jenner hovedrollen i sin egen spin-off reality-tv-serie kaldet I Am Cait, som fokuserede på hendes kønsskifte. Serien blev aflyst efter to sæsoner.

I 2014 lancerede Jenner sin egen kosmetikserie, Kylie Cosmetics. Linjen er siden blevet vurderet til 900 millioner dollars og er blevet et af de hurtigst voksende skønhedsimperier i historien. I 2017 udnævnte Forbes Jenner til en af USA’s rigeste selfmade kvinder med en anslået nettoformue på 900 millioner dollars.