Skrevet: onsdag 22 juni, 2022 Skrevet af: Jens Hansen Comments: 0

Nu har jeg lige fået slebet mine gulve af en gulvafsliber i Søborg – jeg ved ikke lige hvorfor at jeg ikke troede at der fandtes en der kunne foretage en Gulvafslibning i søborg, men jeg fandt ham ganske enkelt ved at søge på nettet under Gulvafslibning Søborg, og så kom han frem – samtidig havde jeg også lige tjekket af med trustpilot, og set at der var rigtig fine anmeldelser, så jeg tænkte ved mig selv, at så kan det ikke gå helt galt.
Så det blev min redning med at Google Gulvafslibning  Søborg   det var nemlig en rigtig dygtig gulvafsliber der kom ud med sin store maskine og sleb mine gulve så de igen stod som nye. Nu er det sådan, når man får slebet sine gulve så langt ned som jeg gjorde, så skal gulvet have en eller anden form for efterbehandling – nu havde vi haft erfaringer med rå trægulve, der skulle behandles specielt – og det var ikke lige gået specielt godt – så denne gang valgte vi at få lakeret gulvene med en hård lak, så der ikke så nemt kom dybe ridser og så de var nemme at rengøre uden at man skulle have noget helt specielt at vaske gulvet i. Besparende, for nu kunne vi bruge ganske almindelig rengøringsmidler til at vaske gulvet med.

Vores gulve var blevet meget triste og matte at se på, træet var også blevet gulnet en del og blevet mørkere – så det var noget af en overraskelse, da vi så de afslebne gulv – og så med den hvidtonede lakering som efterbehandling, så blev gulvet godt nok lyst og som nyt at se på.
Jeg blev også overrasket over at prisen var så lav, jeg havde forestillet mig at det ville koste en formue, men det gjorde det ikke, og der var intet at komme efter, da arbejdet var fuldført. Vi har været yderst tilfredse med vores nye afslebne gulv, og hvor er jeg glad for at jeg valgte gulvafslibning frem for at skifte hele gulvet – og det var meget nemmere.