Skrevet: torsdag 11 august, 2022 Skrevet af: Jens Hansen Comments: 0

Der findes mange grænsebutikker dernede i det nordligste Tyskland, og det er primært os nordiske mennesker, som der besøger den slags, så prisskiltene er på valutaer, som vi kender dem, og tingene er også skrevet på flere forskellige nordiske sprog foruden tysk, for det er bare os, der kommer herned, da der er mere at spare for os, end når vi handler derhjemme – sådan tænker tyskerne nok ikke over det, når det er deres hverdag.
Det er der også mange danske forretningsdrivende, som der har fundet en fidus i, så de har oprettet butikker i Tyskland, hvor man henvender sig til det danske publikum, om der så bor tæt på grænsen og nemt kan komme ned at handle, eller de skal komme fra den anden ende af landet.
Derfor er der også mange forskellige muligheder for at shoppe billigt for os danskere, og man kan blandt andet komme i en grænsebutik i Harrislee.
Det kan jo være en rar adspredelse, hvis man er vant til at komme et andet sted.

Køb noget andet i grænsebutikken i Harrislee, end hvad man plejer

Måske er du bare blevet så fastlåst i dit handlemønster syd for grænsen, at du ikke overvejer, om der kunne være andre steder, hvor de måske endda har bedre tilbud såsom her i Harrislee?
Det kan da også være, de sælger noget andet eller nogle andre mærker, som man har ledt efter, eller som det kunne være spændende at afveksle lidt med.
Måske ender det her faktisk med at blive din foretrukne grænsebutik, så det er den, du tager til hver gang, når der skal handles billigt og stort ind.
Dette gælder både, når du kommer hjem fra ferie, og du alligevel skal over grænsen, eller der er noget, som du er ved at løbe tør for derhjemme, som du skal have fyldt op igen, eller det er ved at være tid til den store havefest, hvor man skal bruge store mængder af blandt andet drikkelse.
Så gider man ikke handle andre steder.