Skrevet: fredag 6 maj, 2022 Skrevet af: Jens Hansen Comments: 0

Når man som virksomhed skal arbejde med sprøjtelakering og malerarbejde på små og store overflader, er det vigtigt med det rette udstyr.
Derfor vægter Ventherm sikkerhed og tryghed, når der samarbejdes med virksomheder i forhold til at løse opgaver vedrørende netop sprøjtelakering.
Ved at vælge en conveyor løsninger kan man som virksomhed sikre sig at det bliver nemt og hurtigt at lakere større emner og overflader. Selve dette anlæg er meget fleksibelt, og kan let indstilles efter virksomhedens behov og ønsker. Fordelen ved anlægget er, at man kan lakere overalt på emnet, og let kan komme rundt om hele emnet.
Man kan få leveret anlægget med både manuel eller automatisk fremføring af emnet, alt afhængig af virksomhedens ønske.
Der er også mulighed for at få anlægget leveret med kran eller hæve/sænke funktion. Netop disse funktioner kan gøre det nemmere for medarbejderne at lakere eller male emnet hele vejen rundt.

Fleksibel løsning der tilpasses virksomheden

Således kan større emner som vindmøllevinger og ligeledes hele togsektioner få gavn af at få leveret conveyor løsninger fra Ventherm.
Ved at få leveret sådan et anlæg, der fremmer male og lakeringsprocessen, kan man samtidig øge selve produktionen, netop fordi det bliver nemmere og mere fleksibelt, at tilgå selve emnet.
Dette er en investering som man som virksomhed vil få stor gavn af. Det er vigtigt, at der gennem samtale, bliver drøftet hvilket behov den specifikke conveyor løsning skal varetage. Dermed får hver virksomhed en skræddersyet løsning, der passer præcist til det emne, der skal males eller lakeres i selve anlægget.
Ved Ventherm er det altid kundens behov, der vægter højest. Derfor er det afgørende, at anlægget der bliver leveret og installeret, kan være med til at gøre hele processen endnu mere fleksibel og hurtig, for derigennem at kunne øge produktionen og give medarbejderne bedre arbejdsbetingelser.
Conveyor maleranlæg til professionel produktion