Skrevet: torsdag 1 september, 2022 Skrevet af: Jens Hansen Comments: 0

Når man har at gøre med sådan nogle wallsticker dyr, så kan man jo lege lidt med måden, som de er sat op på, for det er jo ikke ligesom med et citat eller noget lignende, hvor man gerne vil har det til at stå snorlige, hvor det er vinkelret på nogle ting, og det hele skal være i vater.
Dyr er jo almindeligvis levende og i bevægelse, og det må sådan nogle stickers her gerne afspejle.
Men det er trods alt helt op til en selv, hvordan man sætter dem op, for det kan jo være, man har en vision for, hvordan de skal sidde, så man vælger nogle, der har den helt rette størrelse.
Så har man målt op i forvejen, hvor de skal være, så man ved, at der er plads til dem, og man har måske endda også tegnet omrids på væggen af, hvor de skal sidde, så der ikke er noget, som der er overladt til tilfældighederne med den her slags.
For det skal sidde meget præcist, så man går langsomt til værks med det her.

Når de her wallstickers med dyr bare skal sidde helt perfekt

Derfor angriber man også det her projekt meget langsomt, fordi man skal være helt sikker på, at man gør det helt rigtigt, og man kan ikke leve med, at noget sidder skævt, og der må så sandelig ikke være luftbobler under dem!
Så flere gange er man ved at sætte sådan et klistermærke op, men så dropper man det igen, fordi man føler, der er ved at gå noget galt.
Sådan kan man tage tilløb til at gøre det mange gange, uden man kommer nogle vegne, og det ender med at tage meget længere tid, end hvad du lige havde regnet med.
Faktisk ender du lidt med at blive perfektionistisk med det, at andre folk, der glæder sig til at se på de her klistermærker, ender med at blive utålmodig.
Men nu er det blevet dit projekt, så det er bestemt heller ikke noget, som du vil overlade til andre at gøre.
Dog kan du godt se, at det er ved at være på tiden, at du bliver færdig med at sætte dem op.