Skrevet: tirsdag 18 januar, 2022 Skrevet af: Jens Hansen Comments: 0

Ikke alle kan gå under kategorien damer, så derfor bliver det til kvinder. For mig er en dame en der klæder sig lidt mere feminint – i ved sådan med høje hæle, nylonstrømper og stramtsiddende kjoler. Nu er vi heldigvis alle forskellige, og da jeg er mere den sportslige og bukse pige, så er jeg rigtig glad for at rows.dk også sælger noget der falder i min smag, samtidig med at de også har Fashion til dem der er mere feminine. Jeg var lige inde på deres udsalgsside, og her var jeg så heldig, at jeg lige kunne finde fødselsdagsgaven til mit barnebarn, og ikke mindst mig selv. Jeg fandt blandt andet en Mads Nørgaard kjole, i lilla mønster, som bare skal hjem i mit klædeskab.

Dame eller kvinde

Her spiller alderen ingen rolle for Rows har til alle kvinder også de helt unge piger. De har også det man kalder basistøj, vi kvinder ved hvad det er jeg taler om, det man kan mixe alt andet med, men at rows.dk så lige har lavet en side med inspiration til sammensætning af tøjet, samtidig med basis tøjet, er en genial ide. Rows.dk er en dansk webshop, og har fedt tøj til både de unge og ældre kvinder men også til drengene. Så når nu man får udbetalt sine børnepege her til januar og der mangler nyt tøj i skabet til de unge mennesker der er vokset ud af deres tøj, så er det et godt sted at tjekke ud og spare penge.