Skrevet: mandag 22 august, 2022 Skrevet af: Jens Hansen Comments: 0

Der er mange af os – specielt dem, der kan gå rundt med hovedet under armen – som der tit stiller ting fra sig, hvor man lige kan glemme, hvor man har lagt tingene.
Det gør ikke så meget, hvis det lige er en kop kaffe, for så bliver den bare kold, måske lugter den lidt, og den kan tiltrække fluer med videre, men der skal gå meget galt, før kaffen skaber en ulykke derhjemme.
Det er dog straks noget andet, når man for femte gang på en ferie glemmer, hvor man har lagt sit pas!
For nogle mennesker er der bare ikke andet at gøre, lige meget hvor mange tricks fra bogen, man bruger, for man ender altid med at være sådan en type, der lægger ting fra sig uden at ville mene det.
Det er et karaktertræk ved en, og sådan må man leve med at være, og så må man håbe, man har nogle mennesker omkring sig, der er gode til at vejlede en og gøre sådan, at man ikke lægger tingene for langt væk.

Link

Disse ting skal bruge en sikker opbevaring

Men så er der de sager, som der er mange penge værd, som der er sjældne, eller som man har baseret hele ens liv på, om det er et skøde eller et testamente, eller bare det dyre møbel, som der er ens opsparing eller dyre arvestykke.
Den slags kan man næsten ikke tillade sig at lade stå fremme, også selvom man er sådan en type, der aldrig har mistet så meget som et stykke lommetørklæde før.
Her skal man opbevare det et sikkert sted, og det kan være alt fra et pengeskab derhjemme til en bankboks ude i en bank, som man stoler på.
Det er trods alt smart at gøre, så man ikke har alle ting samlet hjemme hos en, hvis der nu skulle være indbrud.
Men det kan også være mindre alvorligt end de to eksempler, hvor man så bare nøjes med at bruge et opbevaringslokale et sted ude i byen, hvor man nemt kan komme til og fra uden større problemer til fordel for en.