Skrevet: tirsdag 1 marts, 2022 Skrevet af: Jens Hansen Comments: 0

Bankerne er blevet meget forsigtige med at låne penge ud til alle og enhver efter vores sidste finanskrise. Men jeg syntes også at de er blevet lidt for forsigtige. Jeg var blevet pensionist, og ville gerne låne penge så jeg kunne købe en ny bolig der passede bedre til mig og min nye tilværelse. Her manglede jeg lige lidt penge før jeg kunne få tingene til at falde på plads, og så fik jeg nej fra banken, ene og alene på grund af at jeg var blevet pensionist. Nu er jeg ikke lige den type, der giver så let op – og jeg havde hørt at der var andre muligheder for at låne penge, også selvom man var pensionist – så det begyndte jeg at undersøge, og fandt så Simpelkredit.dk. først nærstuderede jeg deres hjemmeside, og selvom rente var 6,5% afskrækkede det mig ikke, hvis jeg bare kunne få min nye bolig.

Simpelkredit.dk hjalp mig

Jeg lavede det der hed en låneansøgning, den var gratis og ganske uforpligtende, så det turde jeg godt. Så kom svaret allerede dagen efter, hvilket jeg må sige var hurtigt – banken brugte over en uge på det samme. Selvom jeg var pensionist, så havde jeg alligevel styr på min økonomi, og simpelkredit.dk gav mig mit lån udenom banken, og jeg kunne købe mit dejlige lille hus. Jeg ved ikke hvorfor at der kan være sådan en stor forskel på banken og så simpelkredit.dk – jeg syntes jo selv jeg har styr på tingene, men var lykkelig over at Simpelkredit.dk lånte mig pengene.